Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την javascript σας. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένη, παρακαλούμε κατεβάστε τον adobe flash player από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html
Έργο
  Εταιρικό-Προϊοντικό Site  
  Δικτυακή Διεύθυνση  
  www.lector.gr  
  Πελάτης  
  Lector Ε.Π.Ε., εκδοτικές & πολιτισμικές δραστηριότητες
 
  Δραστηριότητα  
  Οι εκδόσεις Lector ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2003 από στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο του βιβλίου.
Με βασικά κανάλια διακίνησης τα βιβλιοπωλεία και τα πρακτορεία Τύπου σε Ελλάδα και Κύπρο, γίνεται προσπάθεια να προσφερθούν στους αναγνώστες βιβλία που εξερευνούν την εποχή τους.

Οι θεματικές ενότητες γύρω από τις οποίες περιστρέφεται η εκδοτική δραστηριότητα της Lector αφορούν κατά κύριο λόγο σ' αυτό που είναι πλέον αναγνωρίσιμο ως «ευ ζην» και περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα τίτλων με θέματα όπως υγεία, εναλλακτικές θεραπείες, μητρότητα, ψυχολογία, ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού, σχέσεις γονέων-παιδιών καθώς και ό,τι στοχεύει στην ανατομία των σύγχρονων τρόπων και στυλ ζωής.
 
  Χαρακτηριστικά project  
  Το website της Lector είχε ως προδιαγραφές την ύπαρξη ενός διαχειριστικού εργαλείου για την ανανέωση του περιεχομένου, σε όλα τα επίπεδα, και "απλές" σελίδες κειμένου, και βιβλία. Χρησιμοποιήθηκε η πλατφόρμα siteworks με εγκατάσταση επιπλέον εφαρμογής για την διαχείριση των βιβλίων-εκδόσεων. Εικαστικά κινηθήκαμε σε απλές γραμμές και εταιρικά χρώματα και νοοτροπία, χτίζοντας το website κυρίως γύρω από την αναζήτηση και εύρεση των βιβλίων.  
   
   
 
Website
Online Marketing