Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την javascript σας. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένη, παρακαλούμε κατεβάστε τον adobe flash player από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html
Έργο
  Τήρηση Λίστας Παραληπτών, Δημιουργία & Αποστολή Ενημερωτικών Newsletters  
  Πελάτης  
  Lector Ε.Π.Ε.  
  Δραστηριότητα  
  Οι εκδόσεις Lector ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2003 από στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία στον χώρο του βιβλίου.
Με βασικά κανάλια διακίνησης τα βιβλιοπωλεία και τα πρακτορεία Τύπου σε Ελλάδα και Κύπρο, γίνεται προσπάθεια να προσφερθούν στους αναγνώστες βιβλία που εξερευνούν την εποχή τους.

Οι θεματικές ενότητες γύρω από τις οποίες περιστρέφεται η εκδοτική δραστηριότητα της Lector αφορούν κατά κύριο λόγο σ' αυτό που είναι πλέον αναγνωρίσιμο ως «ευ ζην» και περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα τίτλων με θέματα όπως υγεία, εναλλακτικές θεραπείες, μητρότητα, ψυχολογία, ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού, σχέσεις γονέων-παιδιών καθώς και ό,τι στοχεύει στην ανατομία των σύγχρονων τρόπων και στυλ ζωής.
 
  Χαρακτηριστικά project  
  Για την αρτιότερη ενημέρωση του αγοραστικού κοινού της η εταιρεία Lector μας ανέθεσε την τήρηση της λίστας παραληπτών ενημερωτικού της newsletter, αλλά και φυσικά την επιμέλεια και αποστολή του σε τακτική βάση.
Το newsletter σχεδιαστικά δεν ξέφυγε από την φιλοσοφία του site, ενώ προσοχή δώθηκε στην ευκολία ανανέωσης του με νέο περιεχόμενο, τηρώντας έτσι κατά το δυνατό την ομοιμορφία των τευχών.
 
   
   
 
Website
Online Marketing