Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την javascript σας. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένη, παρακαλούμε κατεβάστε τον adobe flash player από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html
Έργο
  Εταιρικό Site  
  Δικτυακή Διεύθυνση  
  www.grapsa.edu.gr  
  Πελάτης  
  Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ  
  Δραστηριότητα  
  Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΓΡΑΨΑ είναι εδώ και 2 δεκαετίες από τους μεγαλύτερους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα. Πάνω από 40,000 σπουδαστές έχουν σπουδάσει στις τάξεις του ομίλου:
φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων στα τμήματα ενηλίκων, αλλά και μαθητές στα παιδικά-εφηβικά τμήματα.
 
  Χαρακτηριστικά project  
  Σε έναν τομέα με έντονο ανταγωνισμό, και με συγκεκριμένες περιόδους ενδιαφέροντος από το κοινό, το website του Ομίλου ΓΡΑΨΑ έπρεπε να ξεχωρίζει και να παρέχει γρήγορη και άρτια πληροφόρηση. Όλα αυτά μέσα από ένα οπτικό αποτέλεσμα που έπρεπε να έλκει τους νέους 20-30 ετών που είναι και το κύριο target group του Ομίλου. Η λογική που ακολουθήθηκε είναι της παράθεσης όσο γίνεται περισσότερης πληροφορίας από την αρχική σελίδα, ώστε να επιταχύνει την εύρεση της πληροφορίας από τους χρήστες, που πιθανώς να μην έχουν πολύ διαθέσιμο χρόνο.

Η pixelworks κλήθηκε και ανέλαβε το project τέλος Ιουνίου, με την επίμαχη περίοδο εγγραφών να ξεκινάει τέλη Αυγούστου. Ως συνήθως η ανταπόκριση μας ήταν άμεση, επικεντρώνοντας τις προσπάθειες μας σε αυτό το deadline. Το site ανέβηκε εγκαίρως και μάλιστα συκέντρωσε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα.

Σε επίπεδο παροχών, το site διαθέτει poll, εγγραφή σε λίστα παραληπτών newsletter, συμμετοχή σε διαγωνισμό, νέα & events, online παιχνίδια & γλωσσικά tests. Όλα αυτά είναι πλήρως διαχειριζόμενα από τον Όμιλο, μέσω ειδικής, custom-made πλατφόρμας διαχείρσης.
 
   
   
 
Website
Online Marketing