Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την javascript σας. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένη, παρακαλούμε κατεβάστε τον adobe flash player από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html
Έργο
  Εταιρικό-Προϊοντικό Site  
  Δικτυακή Διεύθυνση  
  www.infolex.gr  
  Πελάτης  
  Infolex A.E.  
  Δραστηριότητα  
  Η εταιρεία INFOLEX Α.Ε. είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εκτυπωτών LEXMARK. Επιπλέον δραστηριοποιείται στον τομέα των εκτυπωτικών λύσεων, έχοντας ένα εκτενές και αξιοζήλευτο πελατολόγιο.  
  Χαρακτηριστικά project  
 

Το website της Infolex έπρεπε να είναι το ίδιο προσιτό και φιλικό, τόσο προς τον τελικό χρήστη, όσο και προς του συνεργάτες-dealers της εταιρείας. Μέσα από ένα μοντέρνο εικαστικό, και δυνατές εφαρμογές για να υποστηρίζεται με περιεχόμενο, ο νέος δικτυακός τόπος καταγράφει πολύ καλά αποτελέσματα και user feedback.

Η επιλογή της πλατφόρμας siteworks ήταν εξαιρετική καθώς σε αυτήν συγκεντρώθηκε ένα πλήθος εφαρμογών για την διαχείριση των δεδομένων του δικτυακού τόπου, αλλά και βελτιώθηκε κατακόρυφα η ευκολία διαχείρισης.
Εφαρμογές που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν τους εκτυπωτές, αναλώσιμα, αξεσουάρ, συμβατότητα αναλωσίμων, service packs, τιμοκατάλογος, κλειστή περιοχή συνεργατών, εύρεση συνεργάτη, online service tracking, εταιρικά νέα, θέσεις εργασίας κ.α.. Στο back end, πέραν της διαχείρισης των παραπάνω, μπορεί ο πελάτης να κάνει μαζικές εξαγωγές και εισαγωγές δεδομένων για ακόμα πιο γρήγορα updates.

Ο δε χρήστης έχει στη διάθεση του ένα πανίσχυρο εργαλείο εύρεσης εκτυπωτή, βάσει πολλών παραμέτρων μάλιστα, ενώ και στην παρουσίαση εκτυπωτή έχει τη δυναότητα από την ίδια οθόνη να δει όλο το φάσμα των παρελκόμενων του συγκεκριμένου εκτυπωτή.
Επίσης, ιδιαίτερη ευκολία παρουσιάζει η εύρεση συνεργάτη-dealer, μέσω μενού που φιλτράρουν τα δεδομένα μέχρι ο χρήστης να λάβει την πληροφορία που θέλει.

 
   
   
 
Website
Online Marketing
Έντυπη Επικοινωνία
Multimedia Παρουσίαση