Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την javascript σας. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένη, παρακαλούμε κατεβάστε τον adobe flash player από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html
Έργο
  Online Διαφημιστική Καμπάνια - WIFI Printing  
  Δικτυακή Διεύθυνση  
  Banners: Δημιουργικό 1 | Δημιουργικό 2 | Δημιουργικό 3 | Δημιουργικό 4  
  Πελάτης  
  Infolex A.E.  
  Δραστηριότητα  
  Η εταιρεία INFOLEX Α.Ε. είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εκτυπωτών LEXMARK. Επιπλέον δραστηριοποιείται στον τομέα των εκτυπωτικών λύσεων, έχοντας ένα εκτενές και αξιοζήλευτο πελατολόγιο.  
  Χαρακτηριστικά project  
 

Ανανεωνοντας μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων της, η Infolex μας ζήτησε να ξεκινήσουμε μια online καμπάνια η οποία θα προωθούσε την ιδέα της ασύρματης δικτύωσης.
Το concept στο οποίο καταλήξαμε ήταν η αντικατάσταση καθημερινών πραγμάτων με καλώδια. Το slogan που θα χρησιμοποιούσαμε ήταν το "Εσύ, τι θα κάνεις με τα καλώδιά σου;", τονίζοντας ότι πλέον τα καλώδια είναι άχρηστα, κι ότι οι ιδιοκτήτες των εκτυπωτών θα έπρεπε να βρουν εναλλακτικές χρήσεις για τα καλώδια που θα τους περίσσευαν.

Η καμπάνια έτρεξε για 2 περίπου εβδομάδες, σε αρκετά mainstream sites, και συγκέντρωσε στην κυριολεξία δεκάδες χιλιάδες κλικς. Οι χρήστες κάνοντας κλικ οδηγόντουσαν σε ειδικό minisite παρουσίασης του wifi printing, στο οποίο στήθηκαν ειδικοί μηχανισμοί παρακολούθησης των κλικς ώστε να έχουμε ακόμα πιο λεπτομερή στοιχεία σχετικά με τις κινήσεις των χρηστών.
Ένα διαφοροποιό στοιχείο από προηγούμενες καμπάνιες ήταν η χρήση video για να γίνουν τα banners ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

Τα τελικά στατιστικά έδειξαν εξαιρετικό ROI, σε σχέση με τα χρήματα που δαπανήθηκαν και την επισκεψιμότητα του minisite.

 
   
   
 
Website
Online Marketing
Έντυπη Επικοινωνία
Multimedia Παρουσίαση