Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την javascript σας. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένη, παρακαλούμε κατεβάστε τον adobe flash player από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html
Έργο
  Online Διαφημιστική Καμπάνια - Ποδοσφαιρικός αγώνας Ελλάδα-Τουρκία  
  Δικτυακή Διεύθυνση  
  Banners: Δείτε το δημιουργικό  
  Πελάτης  
  Infolex A.E.  
  Δραστηριότητα  
  Η εταιρεία INFOLEX Α.Ε. είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εκτυπωτών LEXMARK. Επιπλέον δραστηριοποιείται στον τομέα των εκτυπωτικών λύσεων, έχοντας ένα εκτενές και αξιοζήλευτο πελατολόγιο.  
  Χαρακτηριστικά project  
 

Στηριζόμενοι στον επικείμενο ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάδας-Τουρκίας, σχεδιάσαμε μια καμπάνια που καλούσε τους επισκέπτες μερικών από τα πιο δημοφιλή sites στην Ελλάδα, να προβλέψουν το τελικό σκορ. Η ιδέα είχε μεγάλη επιτυχία με αποτέλεσμα αρκετές χιλιάδες κλικς και επίσης πολλές συμμετοχές, παρά την πολύ μικρή διάρκεια της καμπάνιας (1 εβδομάδα).

Το δώρο γι αυτούς που θα προέβλεπαν σωστά το σκορ ήταν ένα πολυμηχάνημα της Lexmark, το οποίο μάλιστα παρουσιαζόταν και στο minisite στο οποίο κατέληγαν οι επισκέπτες που έκαναν κλικ.

Εάν επίσης αποδοτικό στοιχείο της καμπάνιας ήταν η δυνατότητα πρόσκλησης φίλων για να συμμετέχουν, με αντάλλαγμα περισσότερες συμμετοχές στην τελική κλήρωση.

Τα τελικά στατιστικά έδειξαν πολύ καλό ROI, σε σχέση με τα χρήματα που δαπανήθηκαν και την επισκεψιμότητα του minisite.

 
   
   
 
Website
Online Marketing
Έντυπη Επικοινωνία
Multimedia Παρουσίαση