Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την javascript σας. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένη, παρακαλούμε κατεβάστε τον adobe flash player από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html
Έργο
  Online Διαφημιστική Καμπάνια - Τελικός Champions League 2007  
  Δικτυακή Διεύθυνση  
  Banners: Δείτε το δημιουργικό  
  Πελάτης  
  Infolex A.E.  
  Δραστηριότητα  
  Η εταιρεία INFOLEX Α.Ε. είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εκτυπωτών LEXMARK. Επιπλέον δραστηριοποιείται στον τομέα των εκτυπωτικών λύσεων, έχοντας ένα εκτενές και αξιοζήλευτο πελατολόγιο.  
  Χαρακτηριστικά project  
 

Στηριζόμενοι στον επικείμενο τελικό του Champions League 2007, σχεδιάσαμε μια καμπάνια που καλούσε τους επισκέπτες μερικών από τα πιο δημοφιλή sites στην Ελλάδα, να προβλέψουν τον νικητή της κανονικής διάρκειας του αγώνα, χρησιμοποιώντας τα γνωστά 1,2 Χ.
Η καμπάνια συγκέντρωσε πολλές χιλιάδες κλικ, και σε πολύ καλά επίπεδα κινήθηκε και η συμμετοχή στο διαγωνισμό. Ένα πολύ αποδοτικό στοιχείο της καμπάνιας ήταν η δυνατότητα πρόσκλησης φίλων για να συμμετέχουν, με αντάλλαγμα περισσότερες συμμετοχές στην τελική κλήρωση. Αυτό μόνο του δημιούργησε την αποστολή πολλών χιλιάδων emails, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το brand awareness και το όνομα της εταιρείας.

Η καμπάνια έτρεξε και σε έντυπα μέσα πιο περιορισμένα αλλά και με ραδιοφωνικά σποτ.

Τα τελικά στατιστικά έδειξαν πολύ καλό ROI, σε σχέση με τα χρήματα που δαπανήθηκαν και την επισκεψιμότητα του minisite.

 
   
   
 
Website
Online Marketing
Έντυπη Επικοινωνία
Multimedia Παρουσίαση