Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την javascript σας. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένη, παρακαλούμε κατεβάστε τον adobe flash player από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html
Έργο
  Online Διαφημιστική Καμπάνια  
  Δικτυακή Διεύθυνση  
  Banners: Αθηνόραμα | Ναυτεμπορική | Καθημερινή | Sportime | Minisite  
  Πελάτης  
  Infolex A.E.  
  Δραστηριότητα  
  Η εταιρεία INFOLEX Α.Ε. είναι ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εκτυπωτών LEXMARK. Επιπλέον δραστηριοποιείται στον τομέα των εκτυπωτικών λύσεων, έχοντας ένα εκτενές και αξιοζήλευτο πελατολόγιο.  
  Χαρακτηριστικά project  
 

Η Infolex ζήτησε να ξεκινήσουμε μια online καμπάνια η οποία θα επικεντρωνόταν στα 4 ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προϊόντων που διαθέτει.
Αρχικά δημιουργήθηκε ένα πλάνο που περιελάμβανε sites στα οποία θα διαφημίζοταν η εταιρεία, με τι δημιουργικά, διάρκεια καμπάνιας κλπ.

Στο επόμενο βήμα ετοιμάστηκαν τα δημιουργικά, στα οποία περνούσαν τα μυνήματα με τρόπο σχετικό με το αντικείμενο του κάθε site στο οποίο θα έπαιζε το banner. Για παράδειγμα, το banner του sportime.gr είχε αθλητικό αντικέιμενο, και συσχέτιζε τα 4 πλεονεκτήματα με τον αθλητισμό.

Τα banners οδηγούσαν σε ένα minisite στο οποίο παρουσιάζοταν τα 4 πλεονεκτήματα.
Το slogan της καμπάνιας ήταν "Βάλτε στόχους στην επιλογή εκτυπωτή". Για να υποστηριχτεί το slogan αυτό, ακολουθήσαμε το concept του paintball και των στόχων, και αναπτύξαμε το minisite έτσι ώστε, με παιχνιδιάρικο και ενδιαφέροντα τρόπο, να συμμετέχει ο χρήστης "παίζοντας", ενώ παράλληλα να ενημερώνεται.
Στο minisite αυτό υπήρχε και μια mini παρουσίαση της σειράς προϊόντων και παρουσίαση παράππλευρων υπηρεσιών της εταιρείας.

Η καμπάνια πήγε βάσει στατιστικών πολύ καλά, συγκεντρώνοντας αρκετά χιλιάδες κλικς, ενώ μεγάλη σημασία είχαν και τα μη μετρήσιμα αποτελέσματα όπως το brand awareness.

 
   
   
 
Website
Online Marketing
Έντυπη Επικοινωνία
Multimedia Παρουσίαση