Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την javascript σας. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένη, παρακαλούμε κατεβάστε τον adobe flash player από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html
Έργο
  Εταιρικό Site  
  Δικτυακή Διεύθυνση  
  www.epilexei.gr  
  Πελάτης  
  ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ  
  Δραστηριότητα  
  Η Ειδική Μονάδα Λόγου & Γραφής «Επί Λέξει» αποσκοπεί στην προσφορά εξατομικευμένων προγραμμάτων σε παιδιά και εφήβους αλλά και στην οικογένειά τους. Μέσα από τα προγράμματα αυτά αντιμετωπίζονται δυσκολίες σε προφορικό ή γραπτό λόγο, προβλήματα συμπεριφοράς ή άλλα προβλήματα που δυσχεραίνουν την ομαλή ανάπτυξη παιδιών και εφήβων. Ανάλογα με την περίπτωση, το πρόγραμμα εφαρμόζεται από έναν ή περισσότερους ειδικούς.  
  Χαρακτηριστικά project  
  Στο project αυτό επιχειρήσαμε να συνδυάσουμε μια σοβαρή, αξιόπιστη εικόνα, με μια πιο ανάλαφρη, παιδική διάθεση. Από τη μία οι γονείς των παιδιών θα έπρεπε να νοιώθουν σιγουριά για το γραφείο και τις υπηρεσίες του, από την άλλη κάτι υπερβολικά σοβαρό θα αφαιρούσε από το γραφείο την ικανότητα που έχει να μετατρέπει την μάθηση σε παιχνίδι, να δείχνει μέσω της εικόνας του ότι είναι κοντά στα παιδιά.
Το website στηρίχθηκε στην πλατφόρμα siteworks