Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την javascript σας. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένη, παρακαλούμε κατεβάστε τον adobe flash player από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html
Έργο
  Ευρωπαϊκό πρόγραμμα: Διαγωνισμός νέων ποιητών με θέμα τους μετανάστες και τους πρόσφυγες  
  Δικτυακή Διεύθυνση  
  www.diagonismospoiisis.gr  
  Πελάτης  
  Ευρωπαϊκή Έκφραση  
  Δραστηριότητα  
 

Το πρόγραμμα αποτελεί μια διαφορετική προσέγγιση της κοινωνικής ένταξης των παιδιών των προσφύγων και των μεταναστών, αλλά και μια ευκαιρία να εμπλουτίσουν οι συμμετέχοντες την γλώσσα τους με νέες λέξεις και εκφράσεις, που θα ανακαλύψουν γνωρίζοντας την ποίηση. Θα συμβάλλει στην επαφή των παιδιών με τον εσωτερικό τους κόσμο, στην ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους και της επικοινωνίας μεταξύ τους.

 
  Χαρακτηριστικά project  
  Η Ευρωπαϊκή Έκφραση μας ζήτησε ένα απλό εικαστικό και στην πλοήγηση site. Ένα μέρος του κοινού του site (το μεγαλύτερο) είναι παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, οπότε θέλαμε να αποφύγουμε οτιδήποτε σύνθετο.
Επιπλέον, λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος, έπρεπε να συσχετιστεί οπτικά & αισθητικά, το ευαίσθητο θέμα της προσφυγιάς και της μετανάστευσης, με την αισοδοξία για το μέλλον, και όλα αυτά μέσα σ ένα περιτύλιγμα διαγωνισμού.