Παρακαλούμε ενεργοποιήστε την javascript σας. Εάν είναι ήδη ενεργοποιημένη, παρακαλούμε κατεβάστε τον adobe flash player από τη διεύθυνση http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html
Έργο
  Δικτυακός Τόπος Σωματείου  
  Δικτυακή Διεύθυνση  
  www.bar-greece.gr  
  Πελάτης  
  Ένωση Εκπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών Ελλάδος  
  Δραστηριότητα  
  Σκοπός της ένωσης που λειτουργεί ως Σωματείο με εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο είναι η εκπροσώπηση, προώθηση, ανάπτυξη και προστασία των κοινών συμφερόντων των μελών του (Αεροπορικών Εταιρειών) στην Ελλάδα.  
  Χαρακτηριστικά project  
  Η B.A.R. Greece κάλεσε την pixelworks να αναλάβει την μελέτη και ανάπτυξη του δικτυακού της τόπου. Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου ήταν λιτό και περιεκτικό. Έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε βάρος στο εικαστικό μέρος και πως θα επικοινωνηθεί ο επαγγελματικός χώρος στον οποίο δραστηριοποιείται η Ένωση. Μεγάλες, χορταστικές, αεροπορικού θέματος φωτογραφίες καλύπτουν το background και εναλλάσονται μεταξύ των σελίδων για μεγαλύτερο οπτικό ενδιαφέρον, χωρίς ωστόσο να αποσπούν την προσοχή του χρήστη από το περιεχόμενο. Το site έχει δεχθεί θετικές κριτικές από τα μέλη του Σωματείου και θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα μεταξύ των B.A.R.s άλλων χωρών.  
   
   
 
Website
Online Marketing