Επαγγελματισμός που μεταφράζεται σε υψηλού επιπέδου εργασίες, τήρηση και των πιο στενών χρονοδιαγραμμάτων, αλλά κυρίως άψογο client service με αμεσότητα στην επικοινωνία είναι αυτό που χαρακτηρίζει την εταιρεία Pixelworks. Σε ένα χώρο που είναι απόλυτα πιεστικός και τρέφεται καθαρά με έμπνευση και πρωτοτυπία, στην έως τώρα συνεργασία μας με τον κο Γιώργο Χατζηδάκη και την ομάδα του, μείναμε στο έπακρο ικανοποιημένοι. Η εταιρεία και ο ίδιος ανταποκρίθηκε άψογα και δημιουργικά ακόμα και στα πιο απαιτητικά και ιδιαίτερα project μας, προτείνονταν λύσεις, υλοποιώντας ιδέες, προκαλώντας αίσθηση και βοηθώντας την επικοινωνία και την προβολή της Lexmark.

Εύα Φραγκιουδάκη
Marketing Communication Manager, INFOLEX A.E.
Πολύ δημιουργική δουλειά με μοντέρνα άποψη και με έξυπνo, λειτουργικό interface. To καλύτερο μας, ήταν η άμεση ανταπόκριση του κοινού, ακόμα και από την φάση "under construction"! που φυσικά είχε επίσης σχεδιαστεί από την Pixelworks

Φωτεινή Κοκκινάκη, Galleria Theama
Αγαπητέ κ. Χατζηδάκη,

με την παρούσα επιστολή, οι εκδόσεις Lector αλλά και εγώ προσωπικά επιθυμούμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρείχατε προς την εταιρεία μας.
Τόσο η ταχύτητα με την οποία αντιληφθήκατε τις ανάγκες της εταιρείας όσο και η εκτελεστική αρτιότητα με την οποία φέρατε σε πέρας το έργο της δημιουργίας του site μας σας καθιστούν έναν πραγματικά πολύτιμο συνεργάτη.

Με εκτίμηση
για την Lector επε
Γρ. Μαλλιαρίδης / MD
 
pixelworks web & multimedia | Γιώργος Χατζηδάκης & συνεργάτες
Λ. Μαραθώνος 13, Παλλήνη, 210 6669943,