Είμαστε οι καλύτεροι στην αγορά; Ναι. Όχι. Ότι και να απαντήσουμε θα το πιστεύατε; Πόσο εύκολο είναι να δηλώσεις πως είσαι ο καλύτερος; Πολύ.

Στην pixelworks πιστεύουμε πως οι άνθρωποι και οι επιχειρηματίες προσπαθούν να αποφύγουν την κακή επιλογή. Είμαστε πολύ καλοί σε αυτό που κάνουμε, και πιστεύουμε πως αυτό είναι μια τίμια δήλωση, χωρίς υπερβολές.
Πιθανώς αν δηλώναμε οι καλύτεροι, να φοβόσασταν πως είμαστε και οι ακριβότεροι, ή ότι οι απόψεις μας είναι αδιαπραγμάτευτες. Σας διαβεβαιώνουμε όμως για τα δύο τελευταία πως δεν είναι έτσι. Προτιμούμε να δείχνουμε στην πράξη ότι ήμασταν μια εξαιρετική επιλογή, προσπαθώντας να εξαλείψουμε οτιδήποτε μπορεί να μας κάνει μια κακή επιλογή.

Επιδιώκουμε τις υγιείς, μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Δεν κοιτάξαμε ούτε κοιτάμε τις εργασίες μας ως εύκολο ή γρήγορο χρήμα. Προτιμούμε τις αποδοτικές διαπροσωπικές σχέσεις με τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους τους, και εκτιμούμε πως κι εσείς επιζητάτε αυτό που τελικά έχουμε καταφέρει να είμαστε: Ο αξιόπιστος συνεργάτης σε ζητήματα οπτικής επικοινωνίας και προβολής, που είναι διαθέσιμος, αποτελεσματικός και πρόθυμος να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας. 

Γιατί να προτιμήσετε την pixelworks:

  • Μοιράζουμε τη προσοχή και την κρίση μας τόσο στις λεπτομέρειες όσο και στο συνολικό αποτέλεσμα.
  • Απεχθανόμαστε την προχειρότητα.
  • Είμαστε τίμιοι και λογικοί στα κοστολόγια.
  • Παρέχουμε πάντα στους πελάτες μας την ιδανικότερη ομάδα εργασίας για τα καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.
  • Χτίζουμε προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μας βασιζόμενες στην αμοιβαία κατανόηση των ζητούμενων, στην αμεσότητα στην επικοινωνία και στον επαγγελματισμό.
 
pixelworks web & multimedia | Γιώργος Χατζηδάκης & συνεργάτες
Λ. Μαραθώνος 13, Παλλήνη, 210 6669943,