Βάσει της μεθοδολογίας μας, χρειάζεται να γίνουν 3 βασικά βήματα, με τα οποία θα προκύψουν οι υπηρεσίες που χρειάζεστε.

  • Να ορίσουμε τι απαιτήσεις υπάρχουν εκ μέρους σας και ποιοι είναι οι στόχοι σας
  • Ποια στρατηγική θα σχεδιάσουμε και πως θα την ακολουθήσουμε, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις αυτές
  • Με ποιες υπηρεσίες θα επιτύχει η στρατηγική αυτή.

Απαιτήσεις

Ποιες είναι οι απαιτήσεις σας; Ποιοι είναι οι στόχοι σας;
Σε αυτό το στάδιο σας ακούμε. Μιλήστε μας, τα πάντα έχουν σημασία σε αυτό το στάδιο, μικρή ή μεγάλη. Τα αποτελέσματα του βήματος αυτού θα μας φανούν χρήσιμα στο επόμενο βήμα, την

Στρατηγική

Όλες οι ενέργειες επικοινωνίας ενός μηνύματος ή συνδυασμού μηνυμάτων χρειάζονται να στηρίζονται σε μια στρατηγική και ένα πλάνο. Η στρατηγική αυτή θα ορίσει τις καταλληλότερες ενέργειες, τον τρόπο με τον οποίο αυτές θα πραγματοποιηθούν, και τέλος, το πώς θα καταμετρηθούν και αξιολογηθούν.
Δεν είμαστε υπέρ της λύσης «προχωράμε και βλέπουμε». Εάν δεν είστε κι εσείς, τότε είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Υπηρεσίες

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας συνοψίζονται στις ακόλουθες:

Αλλά τι σημαίνουν αυτά για εσάς;

Πιθανώς πολλά, πιθανώς τίποτα απολύτως. Είστε σίγουροι για το ποιες υπηρεσίες χρειάζεστε; Εάν ναι, κάντε κλικ σε μία από τις υπηρεσίες αυτές για περισσότερες πληροφορίες. Εάν όχι, συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω.

Για το ποιες υπηρεσίες χρειάζεστε, παίζουν μεγάλο ρόλο η ιδιαιτερότητα του κάθε έργου, του κάθε σχεδίου δράσης και της κάθε στρατηγικής προβολής και επικοινωνίας της επιχείρησης.
Η προσέγγιση πολλών εταιρειών της αγοράς πολλές φορές λαμβάνει ως δεδομένο ότι ο πελάτης ξέρει τι υπηρεσίες χρειάζεται και έτσι αρκεί μια απλή παράθεση τους, προκειμένου να αποφασίσει ο πελάτης. Εμείς έχουμε καταλήξει πως πολλές φορές η προσέγγιση αυτή δεν επαρκεί.

Ζητάτε ένα εκτελεστικό όργανο για την επικοινωνιακή στρατηγική σας ή επιθυμείτε να πάτε ένα βήμα παραπάνω και να σχηματίσετε από κοινού μαζί μας μια πληρέστερη στρατηγική; 
Έχετε καταλήξει στις υπηρεσίες και τις ενέργειες που χρειάζεστε ή είστε ανοιχτοί σε φρέσκιες ιδέες και σε ενέργειες που -πιθανώς- δεν έχετε ξανακούσει;

Ας μιλήσουμε και λίγο μαζί. Εκθέστε μας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας και δώστε μας την ευκαιρία να σας προτείνουμε τα βήματα και τις ενέργειες. Ας συζητήσουμε μαζί τελικά, τι υπηρεσίες χρειάζεστε.
Δεν παρέχουμε λύσεις μπαλαντέρ, προκατασκευασμένα ή έτοιμα εικαστικά, εφαρμογές που μπορεί να έχουν ξεμείνει, ή λύσεις πρόχειρες που σήμερα δουλεύουν και αύριο «κρεμάνε».
Όλα τα projects ξεκινάνε από το μηδέν, και οι προτάσεις που γίνονται σε εσάς είναι πάντοτε πρωτότυπες και σύμφωνες με την γραμμή και το ύφος της επιχείρησης σας καθώς και τις τάσεις της αγοράς. Η επιτυχία μας οφείλεται στην σωστή προετοιμασία μας αφενός, στην εμπειρία και στην ποιότητα μας αφετέρου.

 
pixelworks web & multimedia | Γιώργος Χατζηδάκης & συνεργάτες
Λ. Μαραθώνος 13, Παλλήνη, 210 6669943,