Το δημιουργικό γραφείο pixelworks αποτελείται από μια αξιολογότατη ομάδα συνεργατών, με εμπειρία στον χώρο του Internet και της οπτικής επικοινωνίας από το 1999.
Σαν σχήμα, η pixelworks σχηματίστηκε το 2003. Έχοντας διαθέσιμο ένα ευρύ σύνολο συνεργατών, οι ομάδες εργασίας συγκροτούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις του project. Δημιουργείται το κατάλληλο team που θα μπορέσει να προσφέρει το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις σας, και μένει το ίδιο για όλη την διάρκεια του έργου αλλά και για οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε κάτι παραπάνω, έστω και σε μελλοντικό χρόνο.

Στην pixelworks επικεντρωνόμαστε στο τι χρειάζεται ο κάθε πελάτης μας, έτσι μπορούμε πάντα να κρίνουμε ποιος συνεργάτης θα αποδώσει καλύτερα.

Εσείς επικοινωνείτε μόνο με έναν άνθρωπο, τον project manager, και μ' αυτόν έρχεστε πάντα σε επαφή. Η οργάνωση και ο τρόπος εργασίας της pixelworks δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση εμπόδιο στην ομαλή περάτωση του έργου σας, ή στις επαφές σας με την εταιρεία, αφού ο πυρήνας της εταιρείας είναι πάντα ο ίδιος.

Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε πολλές σελίδες αναφέροντας ποιοι είμαστε, τι μπορούμε να κάνουμε και πως. Όμως εκτιμούμε πως περισσότερο ενδιαφέρεστε για το τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς αποκλειστικά. Ενδιαφέρεστε για την επιχείρηση σας και όχι για την δική μας. Η εταιρεία μας θα είναι πάντα δίπλα σας για να καλύψει τις ανάγκες σας, να σας συμβουλεύσει και να ακούσει τις απόψεις και απαιτήσεις σας. Αυτό που θέλουμε να συζητήσουμε μαζί σας είναι τι χρειάζεστε εσείς, ποιες ανάγκες καλούμαστε να καλύψουμε και το πως θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε στο μέγιστο την επικοινωνιακή διαδραστικότητα του μέσου με το οποίο θα δουλέψουμε (έντυπο, website κλπ).
Μερικά από τα πλεονεκτήματα μας:
  • Σε κάθε έργο εργάζονται οι ιδανικότεροι άνθρωποι, με τις καταλληλότερες γνώσεις και εμπειρία για να αποδώσουν τα μέγιστα στο δικό σας έργο.
  • Υπάρχει μεγάλη ευελιξία και ακρίβεια στην κοστολόγηση του κάθε έργου.
  • Οι σχέσεις των συνεργατών είναι άριστες. Δεν υφίσταται εσωτερικός ανταγωνισμός και κανείς δεν επιβουλεύεται την θέση του άλλου. Έτσι, μπορούμε με μια υγιή ψυχολογία και ατμόσφαιρα να ασχοληθούμε με τα ουσιώδη της εργασίας μας.
 
pixelworks web & multimedia | Γιώργος Χατζηδάκης & συνεργάτες
Λ. Μαραθώνος 13, Παλλήνη, 210 6669943,