Στην pixelworks σεβόμαστε τον προϋπολογισμό σας και τιμούμε το ποσό που έχετε αποφασίσει να επενδύσετε στην προβολή σας. Αφενός προσπαθούμε πάντα να φέρνουμε το κόστος παραγωγής του έργου στα μέτρα σας, αφετέρου να μην πηγαίνει χαμένο ούτε ένα ευρώ.

Αντίστοιχα σεβόμαστε την εργασία και την εμπειρία μας. Αναγνωρίζουμε πως οι επαγγελματίες πρέπει να αμείβονται αυτό που αξίζουν, και σε συνάρτηση της ποιότητας της εργασίας και της μεθόδου που θα προσεγγίσουν το κάθε έργο.
Είμαστε οπαδοί της ρήσης «Ότι πληρώνεις παίρνεις».

Στην pixelworks, γίνονται πάντα οι κατάλληλοι συνδυασμοί συνεργατών ώστε το έργο να παραχθεί με την καλύτερη ομάδα, κάνοντας τους κατάλληλους συνδυασμούς των ανθρώπων που θα δουλέψουν στο project σας.
Δεν προτείνουμε ποτέ κάτι το οποίο να μην σχετίζεται με ότι έχουμε συζητήσει, για να αυξήσουμε το κόστος. Όχι τεχνολογία για την τεχνολογία, ή εφαρμογές που σας είναι άχρηστες.
Το σχήμα και η εσωτερική μορφή της pixelworks, με συχνή χρήση εξωτερικών συνεργατών δημιουργεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για εσάς. Μη έχοντας μεγάλα λειτουργικά έξοδα, μπορούμε να συμπιέσουμε το κόστος ώστε να ταιριάξει με τον προϋπολογισμό σας.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα πληρώσετε τίποτα παραπάνω από τις συγκεκριμένες εργατοώρες που δαπανήθηκαν στο έργο σας. Η αμοιβή της pixelworks για κάθε έργο είναι το άθροισμα των αμοιβών των επαγγελματιών που θα δουλέψουν σε αυτό.

Και όπως αντιλαμβάνεστε, η πρακτική αυτή οδηγεί σε χαμηλότερες, τίμιες και ειλικρινείς κοστολογήσεις, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την καθαρή εργασία μας. Εάν είμαστε πιο οικονομικοί είναι διότι δεν έχουμε μεγάλα έξοδα να μας επιβαρύνουν, και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι η εργασία είναι υποδεέστερη ποιοτικά ή είμαστε λιγότεροι έμπειροι ή επαγγελματίες.
 
pixelworks web & multimedia | Γιώργος Χατζηδάκης & συνεργάτες
Λ. Μαραθώνος 13, Παλλήνη, 210 6669943,